„Usun, et see valitsus kuulab ja usaldab Eesti inimesi, sõltumata sellest, kas nad teid valisid või kuulub nende sümpaatia opositsioonile – see valitsus peab olema kõigi Eesti inimeste valitsus. 70 usaldushäält riigikogus on hea algus,” lisas riigipea.

Pärast uue valitsuse ametisse nimetamist andis valitsus riigikogu ees ametivande ning astus ametisse kell 10 alanud täiskogu istungil.

Peaminister Kaja Kallas andis suulise ametivande, misjärel kirjutasid vande tekstile alla kõik ametisse astuva valitsuse liikmed. Majandus- ja taristuminister Taavi Aas viibib eneseisolatsioonis ning andis ametivande kaugosaluse teel.

Ametivande andmisele järgnes Toompea lossi Valges saalis pidulik tseremoonia, pärast mida suundusid ministrid kantslerite saatel ministeeriumidesse ja peaminister koos riigisekretäriga Stenbocki majja.

Valitsuse koosseisu kuuluvad peaminister Kaja Kallas, ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt, haridus- ja teadusminister Liina Kersna, justiitsminister Maris Lauri, kaitseminister Kalle Laanet, keskkonnaminister Tõnis Mölder, kultuuriminister Anneli Ott, majandus- ja taristuminister Taavi Aas, rahandusminister Keit Pentus-Rosimannus, maaeluminister Urmas Kruuse, riigihalduse minister Jaak Aab, siseminister Kristian Jaani, sotsiaalkaitseminister Signe Riisalo, tervise- ja tööminister Tanel Kiik ning välisminister Eva-Maria Liimets.