Kella kolmveerand 10 paiku oli Narva elanikest väga paljud valima tulnud ja ootasid järjekoras jaoskonda pääsemist. Narva elanike ooteaeg oli siis konsuli sõnul umbes kolmveerand tundi, ülejäänud idavirumaalastel, näiteks Sillamäe ja Kohtla-Järve inimestel aga umbes 25-35 minutit.

"Ooteajale vaatamata oleme hääletamist korraldanud seekord märksa paremini kui eelmistel Riigiduuma ja ka presidentivalimistel," ütles Vene Fäderatsiooni peakonsul Narvas Juri Gribkov siiski valmisite korralduse kohta. Peakonsul avaldas ka tänu Narva linnavalitsusele, kes laenasid valmisjaoskonda hääletuskaste, millest konsulaadil jäi puudu.

Gribkovi sõnul üldiselt mingeid vahejuhtumeid aset leidnud ei ole. Ta mainis siiki ära, et eilsel eelvalimise päeval oli üks valija olnud ärritunud, kuna ei mahtunud hääletajaid teistest Ida-Virumaa linnadest vedavale bussile. Peakonsuli sõnul sõidukulu hüvitati.

Täna toimuvad Vene Föderatsiooni presidendivalimised, mille võidab ilmselt Vladimir Putin. Eestis on Vene kodanikele avatud valimisjaoskonnad Tallinnas, Tartus ja Narvas.