Loo keskmes on sündmused ühes pangas, mille tegevus mõjutab olulisel määral kõigi riigi elanike käekäiku. "Riigis, kus leiba sai talongiga ning restorani pääsemiseks oli vaja šveitserile 25 rubla anda, muutus ühel hetkel kõik. Tänavatele tuli suhkruvatt ja erataksod, valuutapoodidest võis osta sulejopesid ja sukkpükse, igaüks võis erastada korteri või teha oma firma. Mõned tegid oma panga," seisab telesarja Facebooki lehel oleva treileri kirjelduses.

Seriaal "Pank" valmis EV100 puhul ning jõuab ETV eetrisse alates 18. oktoobrist igal neljapäeval. Lisaks ETVle on sarja näitamisõigused soetanud juba ka Soome YLE ning Läti Riiklik Televisioon. Seriaali režissöörid on Jan Erik Nõgisto, Rainer Sarnet, Juhan Ulfsak ning Marianne Kõrver, peaosades Sergo Vares, Evelin Võigemast, Gert Raudsep, Priit Võigemast ja Andres Dvinjaninov.

Operaatorid on Meelis Veeremets ja Ants Martin Vahur, monteerijad Hendrik Mägar ja Jaak Ollino jr, helilooja Sten Šeripov. Seriaali autorid on Eero Epner ja Tarmo Jüristo, produtsent Paul Aguraiuja.