Antoni nimeline lugeja edastas video, milles on näha, kuidas Viru McDonalds'is öösel vastu teisipäeva kiirtoitu ostis ning väidetavalt teisele G4S-i töötajale paar krõbedamat sõna kostis. Tüli tuli lahendama videosse püütud G4S-i töötaja, kes Antoniga pahandama hakkas:

"Sul ei ole õigus keelduda alkoholijoobe kontrollist, kui ma sulle politsei kutsun! Kui mina sinult seda palun, siis sa tõepoolest ei pea seda testi andma. Aga kui sa politseile ei ütled, viiakse sind vangi. Mind ei huvita, et sa mind filmid, sa oled Briti si*apea! Mind ei huvita, sa oled ennasttäis Briti si*apea, kes tuleb siia ja arvab, et sa võid kõike teha..." rääkis mees videosse.

Seepeale teatas Anton, et ta polegi britt ning kui mees sai teada, et tegemist on venelasega, olevat turvatöötaja lõpetanud: "Sa oled venelane! See seletab kõike!"

Viimast osa videosse siiski jäänud ei ole ning segaseks jääb, miks üldse turvatöötaja pidas vajalikuks Antonit ning teda saatnud kaaslast korrale kutsuma minna.

G4S-i kommunikatsioonijuht Reimo Raja avas sündmuse tausta: "Juhtum sai alguse sellest, et turvatöötaja palus isikul mitte filmida restoranis. Tegemist ei ole avaliku ruumiga ja sealsed reeglid ei luba ilma loata filmida. Turvatöötaja ülesanne on sellistes olukordades sekkuda. Seda ka tehti ja tutvustati restoranis kehtivaid reegleid. Telefoniga filminud isik aga ei tahtnud turvatöötajat kuulda võtta".

Raja kaitseb ka oma töötajat: "Video saatja väidab, et ta ei solvanud turvatöötajat. See siiski ei vasta tõele. Isik „kostitas“ turvatöötajat inglise- ja venekeelsete roppustega".

Siiski nendib ettevõtte esindaja, et kuigi Anton ropendas, siis ei õigusta see samaga vastamist: "Meil on väga kahju, et selline intsident aset leidis. Selle töötajaga kindlasti tegeletakse.
Seisame alati selle eest, et meie töötajad käituksid igas olukorras professionaalselt. Korraldame selleks erinevaid situatsiooni- ja suhtlustreeninguid, et turvatöötajad oskaksid ka keerulisemaid olukordi edukalt lahendada".