Ta toob intervjuus näite, kus koos Savisaarega kohtu all olev maadevahetust sooviv ettevõtja sai linnalt tegelikult eitava vastuse.

Küll aga tunnistab Taavi Aas, et täna pole linnaametnike töölepingutes piiranguid, milliseid kingitusi tohivad nad vastu võtta ja kust maalt on asi korruptiivne. Linnapea lisas, et väga võimalik, et sellised reeglid pakub korruptsiooni ennetamise ettepanekutes välja advokaadibüroo Sorainen. Samad inimesed aitasid ka Tallinna Sadamat ja seal kehtivad kingitustele selged piirangud, lisas Taavi Aas.

Tallinna linnapea väitel on endise riigi peaprokuröri Norman Aasa töögrupiga kokku lepitud, et kui nad midagi kahtlast avastavad, siis pöörduvad nad kohe politseisse. Taavi Aasa sõnul esitab Sorainen aasta lõpus tervikliku meetmete paketi, mida Tallinn peab oma poliitikas muutma, et võidelda korruptsiooniga.

Lisaks sellele räägib Tallinna linnapea, et kavatseb pensionpõlve siiski Põltsamaal veeta, kas ta näeb võimalust uueks umbusalduavalduseks, et tasuta ühistransport oli tegelikult algselt sotside idee ja paljust muust.