Videolt on näha, kuidas mees tuigerdab mööda ehitusplatsi ning kukub siis seal olevasse kraavi.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Andres Sang ütles Delfile, et täna kella 8.10 paiku teatas möödasõitja politseile, et Pärnu maanteel ehitusobjekti juures tuigub ringi tõenäoliselt purjus mees, töövest seljas.

"Patrull käis ka kohapeal, kuid kedagi sellist sealt ei leidnud," ütles Sang.

Merko pressiesindaja Merit Välba kinnitas Delfile, et tegemist ei ole ei Merko ega ühegi nende alltöövõtja töötajaga.

"Antud kellaajal ehk politsei poolt Delfi artiklis viidatud 08.10 ei olnud Merko antud töölõigul veel töödega alustanud. Töömaa on nõuetekohaselt ümbritsetud piirdeaedadega, mida on näha ka videost. Kahjuks ei saa välistada võõra isiku omavolilist sissetungi ehitusobjektile, mis on väga kahetsusväärne. Siinkohal palume inimestel olla tähelepanelikud, järgida hoiatussilte ning mitte siseneda ehitusobjekti alale. Praegu teostatakse antud lõigus sidekaablite väljašurfimist ning pärastlõunal kaitsebetooni paigaldust," ütles Välba.

Pärnu maantee ehitus on viimasel ajal olnud avaliku tähelepanu all, kuna seal on ehituse alguses tekkinud juba tööseisak.

Tallinna Linnatranspordi AS-i juhatuse esimees Enno Tamm ütles kolmapäeval Pärnu maantee trammitaristu ehitamist puudutavatele küsimustele vastates, et ettenägematutest analüüsidest hoolimata teetööd pikemaks ei veni.

Tamme sõnul oli seisak tingitud sellest, et töö teostajal tekkis kahtlus pinnase kandevõime osas ja selle uurimiseks telliti analüüsid. Kuigi analüüside otsused saabusid Tamme sõnul kolmapäeva õhtuks, siis oli juba väidetavalt teisipäeval selge, et töödega saab objektil edasi minna. Seetõttu ka kolmapäevast ehitustöid seal Tamme väitel uuesti alustatud.