Ametist vabastamise läbirääkimiste kohta ütles Kutser, et tema ei nimetaks seda ametist vabastamiseks, sest ta ei hoia ühestki ametikohast kinni. "Mina arvan, et see on väga õige lahendus, mis täna juhtus, erakonnale, olgem ausad," arvas ta.

Linnaosa valitsuse sisekliimat kommenteerides ütles ta, et ideaalse sisekliimaga organisatsiooni ei ole. "Ma tean inimesi, kes on väga õnnelikud, et mõni teine inimene läheb ära," viitas Kutser Karin Tammemäe lahkumisele.

Karin Tammemägi viitas pressikonverentsil, et ta on pidanud tegema tööd kahe inimese eest. "Tema ise teab, mida ta on rääkinud. Kui tema otsustab nii. Te olete meedias ju väga palju lugenud Tammemäe kohta. Kas tal on ikkagi alust täna sellist juttu rääkida, kui me vaatame erinevaid skandaale: üks lõppeb, teine algab. Kas see inimene on siis tublisti tööd teinud, kui tal on nii palju jamasid?"

Hetkel käivad Kutseri uute väljakutsete osas läbirääkimised.

Vaata lähemalt videost!

Tallinna linnavalitsus otsustas täna lahti lasta Põhja-Tallinna linnaosavanema Karin Tammemäe. Samuti jätkab ilmselt mõnel muul ametikohal praegune Põhja-Tallinna linnaosavanema asetäitja Priit Kutser.

"Priit Kutseril oli soov jätkata sellel ametikohal, siin majas ta sellest saladust ei teinud," ütles Karin Tammemägi ja lisas, et Kutseril oli isegi juba teada, kes jääb mis ametikohale pärast seda, kui temast saab linnaosavanem.

"Isegi kui ta tahaks, siis selles majas jätkamine oleks tal väga keeruline. Siin majas töötab 63 inimest ja ma usun, et tema seljataga on null," arvas Tammemägi veel.

"Minu ja Priit Kutseri väärtushinnangud on väga erinevad. Kui selles majas on olnud negatiivset aurat, siis see liigub koos minu asetäitjaga," ütles Tammemägi, kelle sõnul kõik teised inimesed, kes majas töötavad, on väga toredad. Samuti oli tal kiidusõnu linnaosavanema ülesandeid tänasest ajutiselt täitva linnaosa haldussekretäri Anne Nurga kohta, kes on tema sõnul väga tugev jurist.