Vaata videost!

Saavutasite Reformierakonna juhatuse valimisel enim hääli. Mis oli teie edu saladus?
Ei tea, aga ju kirjutasin kandideerimisel selgelt, mille eest seisan. Hääled olid toetus minu valimisplatvormile, millega erakonna sees inimestele imponeerisin.

Millised on teie suurimad eesmärgid juhatuse liikmena?
Soovin tegeleda kolme suure teemaga. Tuleks tegeleda. Esimene on seotud sellega, et inimestel oleks võimalik ja hea Eestis elada ja nad ei sooviks siit ära minna. Tahaksin, et mitte ainult eestlased, vaid kõik inimesed peaksid Eestit väga heaks elukeskkonnaks. See on muidugi seotud sellega, et Eesti ettevõtjad saaksid luua töökohti ja palku tõsta. Niisiis tuleks vaadata, kas ettevõtluskliima on piisavalt hea.

Samuti on oluline tegeleda rahvastiku vananemisega ja sellega, kuidas seda süsteemi üleval peame. Ka tuleb mõelda järeltulevale põlvele: tagada, et lapsi sünniks, neil oleks siin hea üles kasvada ja neist tuleksid head kodanikud. 

Kuidas kavatsete juhatuse liikmena rakendada Reformierakonnas eetikakoodeksit?
Eks mul tuleb eetikakoodeksiga kõva müügitööd teha. Siiski usun, et on oluline, et nende teemade üle arutame, sest juba see viib organisatsiooni edasi.

Enne üldkogu on öeldud, et juhatusse tahetakse rohkem naisi ning praeguseks on see ootus ka täitunud. Kas tegemist on lihtsalt sookvoodi täitmisega või on sellel ka reaalne alus?
Kui öeldakse, et naised naisi ei vali, siis ma olen ka varem väitnud, et nad teeksid seda, kui neil oleks, kelle hulgast valida. Sel korral ka võimalus oli: viis naist kandideeris ja kõik neist said juhatusse. Ette polnud antud mingeid kvoote, vaid inimesed tahtsid naistele hääli anda ja see on positiivne.