Jõuluvana rolli sai tänavu täita Rohke Debelakk, kes rahustas riigikogulasi erakondade rahastamise teemal sõnadega, et tema enda rahastamine on ka päris segane. "Kust need kingitused kõik tulevad, kõik see saanisõit," selgitas jõuluvana.

Kõnepulti astunud jõuluvana vaatas seal ringi ja kommenteeris, et palus sinna ka vitsakimbu jätta, kuna ühele inimesele oli plaanis vitsa anda. Kellele, jäi paraku teadmata.

Seejärel sõnas ta, et mõni on kahelnud, et Juku-Kalle pole inimene. "Tegelikult ta ongi minu päkapikk. Blogimine pidi meil omavaheline olema," rääkis jõuluvana Juku-Kalle Raidi sisse.

Pärast lauanurgale jäetud veeklaasi habeme alla tõstmist ja sealt rüüpamist teatas jõuluvana, et mõtles, et vee jättis sinna enne teda kõnepuldis olnud peaminister Andrus Ansip. "Aga ei olnud, maitsest aru saada."

Pärast kingituste jagamist sõnas jõuluvana, et riigikogulastel on hästi õnnestunud jätta mulje, et tegu on pidevalt sõjajalal oleva seltskonnaga. "Tegelikult olete üks õnnelik perekond, äkki näitate uuel aastal seda varjatud poolt ka," soovitas jõulumees.