Delfi lugejate andmeil on nii Tartus kui Põlvas tormi tõttu kohati lausa õudne olla. "Õues on raske isegi püsti püsida, nii kõva tuul on. Liiva lendab, kivikesi lendab, puud on lookas ning teed on täis murdunud oksi," kirjeldas Delfi kaasautor.

Lugeja saatis pildi, kus Valgamaal Paluperas on suur puu teele langenud. Pärnumaal Paikusel lennutas tuul batuudi kasvuhoonesse. Viljandimaal murdis torm oksi. Jõgeval on pool linna elektrita ja linnas on mitmeid murdunud puid.

Tõrvas gümnaasiumi pargis murdis torm iidse puu ning Pärnus Steffani pizzarestorani juures on samuti suur puu murdunud. Pärnumaal Tihemetsas on samuti torm palju pahandust teinud.

Torm möllab nii Viljandimaal kui Tartus, kus on puid teele langenud. Võru kesklinnas murdis kõva tuul paarisaja aasta vanuse pärnapuud.

Haanja vallas Eesti-Läti piiri lähistel murdis torm elektriposte ning Misso rahvas on juba tunde ilma elektrita.

Tartus Jaamamõisas murdus korrusmaja taga suur puu, kuid õnneks ei paiskunud see maja akendesse.

Tuul teeb pahandust ka Tallinnas.

Nii on Ristiku tänaval torm ohtlikult uppi ajanud elektriposti, mistõttu sulges politsei terve tänava.

Mustamäe tee 45 juures oli kõva tuul murdnud puu, mis omakorda oli maha tõmmanud elektriliini. Päästjad olid kohal mõne minutiga ning likvideerisid ohu, kirjeldas Delfi lugeja.

Õhtul oli liiklus häiritud kesklinnas Kunderi tänaval, kus oli vana puu tormiga murdunud.

Elektrilevi andmeil on Eestis tormi tõttu vooluta tuhandeid majapidamisi. Elektrilevi esindaja sõnutsi tuleks igaks juhuks laadida mobiiltelefonide akud, kontrollida taskulampe või varuda küünlaid ja majapidamistes, kus veevarustus sõltub elektrist, tuleks varuda joogivett. Samuti peaksid loomapidajad arvestama pikema elektrikatkestusega ja välja selgitama generaatori kasutamise võimalused.

Ilmateenistuse andmeil puhub täna lõuna- ja edelatuul sisemaal puhanguti 15-21 m/s, saartel 12-17, puhanguti 20-23 m/s.