Savisaare sõnul linn mitte ainult ei leevendanud elanike parkimisprobleeme, vaid lahendas ka väga tõsise probleemi. „Nimelt puudus siiani Kärberi 29 ja 31 aadressil asuvate lasteaedade ees parkimise võimalus täielikult, mistõttu pidid lapsevanemad oma sõidukeid parkima kõnniteedel. Seega rõõmustavad uue parkla üle ainult Seli asumi elanikud, vaid ka kõiki neid, kelle lapsed siinsetes lasteaedades käivad.“

Savisaar lisas, et Seli kvartalist on aastate vältel kujunenud kaunis, hubane ja eeskujulik asum Lasnamäel ja andis lubaduse, et Seli ei ole ainuke asum, mis linnal on planeeritud korrastamiseks. „Usun, et Lasnamäest on kujunemas kaunis ja turvaline tallinlaste elupaik!“

Lisaks uutele parkimiskohtadele on Savisaar sel suvel Lasnamäe elanikke rõõmustanud veel üsna mitmel korral: juulis avas linnapea piduliku lindilõikamisega Kiviriku tänaval uue teelõigu, mis võimaldab piirkonna elanikel nüüd uhkel sammul kirikusse pääseda; samuti lõikas Edgar Savisaar hiljuti lindi Tondiraba jäähallilt, mis Lasnamäe laste elu rõõmsamaks teeb ning lasnamäelaste sportimisvõimalusi kõvasti parandab.

Põhjus, miks Tallinna linnapea sel korral lindilõikamise asemel kohale tulnud huvilised hoopis jalutuskäigule kutsus, jääb hetkel paraku vaid Edgar Savisaare enda teada.

Tallinna Kommunaalameti tellimusel rajas parklad ehitusfirma InfraRoad OÜ.

Tööde käigus paigaldati 2 610 m2 asfaltkatet ja teostati haljastustöid 502 m2 ulatuses. Tööde maksumuseks kujunes 120 000 eurot.