„Minu lepingus on väljendatud see (nõuded välimusele – toim.) väga üldsõnaliselt - peab vastama televisiooni eetikanõuetele,“ rääkis ilmaennustaja Delfile, et lepingu põhjal ei saa keegi tema välimusele etteheiteid teha.

Vaata videost Peep Taimla versiooni päiksepõletusest alguse saanud tülist ETV juhtkonnaga.


Endine ETV peadirektor Ilmar Raag analüüsib oma ajaveebis ETV endise ilmateadustaja Peep Taimla juhtumit ning leiab, et see on ühekorraga nii lõbus kui ka traagiline.

„Tunnen kaasa sellistele inimestele,“ ütles Taimla kommenteerides Ilmar Raagi blogisissekannet.

Vaata videost, kuidas Taimla suhtub Ilmar Raagi vihjele nagu oleks mehel skisofreenia.


Rahvusringhäälingu ajakirjanduseetika nõunik Tarmu Tammerk ütles Delfile, et Ilmar Raagi kirjutatu on arusaamatu. „Teiste inimeste vaimse tervise kohta meditsiiniliste terminite kasutamine kuulub arstide kompetentsi. Ja ka siis võib selliseid hinnanguid esitada vaid eraviisiliselt isikule endale,“ sõnas Tammerk.

Täna õhtul ennustab Peep Taimla ilma kommertskanalis. Kanal 2 avalike suhete juht Heili Klandorf ütles Delfile, et nende kanalil varem ilmapoisse pole olnudki. Küsimusele, kas edaspidi võimegi Taimlat Kanal 2 ekraanil näha, vastas Klandorf: „See oleneb, kuidas tal täna läheb ja kas rahvas ta vastu võtab. Tänane esinemine on katseprojekt.“