Laevalt väga palju soomlasi pärast keskpäeva Tallinnasse ei tulnud. Küll oli seal ostlemishuvilisi ja neid, kel lähedased siinpool lahte.

Aleksandra ütles, et tuli Eestisse vaid ostlema. "Tühistasin juba kolm reisi, mis polnud küll reisid Eestisse. Ma olin nii õnnetu," tunnistas Soomes elav Aleksandra. Piiride avamist peab Aleksandra võrratuks. "Piiride avamine on hea ka ettevõtetele, sest poed ja restoranid vajavad kliente. Me peame toetama kohalikke ettevõtteid ja pisut raha kulutama," kirjeldas ta veel. "Pealegi olid paljud Soomes töötavad eestlased piiri taga kinni ning ei saanud enda pere külastada," lisas Aleksandra.

Soomlane Oliver selgitas, et tuli Tallinnasse tüdruksõpra külastama. "Ootasin nii kaua, et piirid avataks, nüüd on siin hea olla," sõnas ta. Kuigi Oliver jääb vaid päevaks, kinnitas ta, et tuleb varsti Eestisse tagasi.

Juha sõitis Eestisse kogu perega, kuna lastel algas koolivaheaeg. "Pidime ära jätma kaks reisi Itaaliasse, see on esimene reis pärast koroonaviiruse puhkemist," rääkis ta. Juha pidas katastroofiliseks asjaolu, et piirid tuli viiruse tõttu sulgeda. Küll aga ei karda ta viirust ja kasutab kõiki ennetavaid meetmeid, et mitte ise haigestuda. Mööblit soetama tulnud pere lahkub sarnaselt paljude teiste ostlema tulnud soomlastega Tallinnast juba täna.