„Venemaa sõbrad on inimesed, kes ei karda tõsta oma häält seadusetuse ja KGB taastulemise vastu Venemaal. Kristiina Ojuland teab Venemaad," kinnitab Kasjanov.

„Kristiina Ojuland ei suhtle meiega ainult meie keeles, vaid ka ta mõtted on meiega ühel lainel," lausub ekspeaminister Mihhail Kasjanov Youtube's üleval olevas videos.

value="http://www.youtube.com/v/xOvPzBvb7FA">value="transparent">src="http://www.youtube.com/v/xOvPzBvb7FA"
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="405"
height="338">

„Sellepärast kutsungi teid europarlamendi valimistel hääletama Eesti liberaali ja Venemaa sõbra, Kristiina Ojulandi poolt. Inimeõigused ei ole talle pelgalt sõnakõlks, ta on valmis ebaõigluse vastu võitlema," lausub Kasjanov Vene kuppelkirikute taustal.

Idee toetada Kristiina Ojulandi kandideerimisel Euroopa Parlamenti tuli partei Venemaa Rahvademokraatlik Liikumine poolt, mille liider Mihhail Kasjanov on, selgitas Reformierakonna avalike suhete juht Silver Pukk Delfile, kinnitades, et mingeid kulusid see Reformierakonnale kaasa ei toonud.

Puki sõnul on Kristiina Ojuland Euroopa Liberaalide, Demokraatide ja Reformipartei (ELDR) asepresidendina teinud Mihhail Kasjanoviga palju koostööd ning seda tulenevalt sellest, et Venemaa Rahvademokraatlik Liikumine kuulub samuti ELDRi.