"Põhimõtteliselt võib iga asja üle nalja visata, ainuke asi on, kuidas seda teha. Kindlasti on see palju delikaatsem teema ja seda peab oskama teha," sõnas Velliste Delfile.

"Kuna maitsed on erinevad, siis seda nalja saab teha vaid siis, kui see läheb igale maitsele peale, aga selleks peab olema väga naljakas naljamees," lisas ta.

Näitleja Jüri Aarma jaoks, kelle vanemad olid Venemaale välja saadetud, küüditamist tabuteemaks ei pea. Tema sõnul on kindlasti neid inimesi, kes seda sorti huumorit heaks ei kiida, aga samal ajal on nali oma olemuselt vabastava loomuga.

"Mina ei kipuks mitte kedagi siin maailmas hukka mõistma. Julgen öelda, et nalja võib praktiliselt piiramatult teha ja seda peakski tegema. Ei lööks siin mingisuguseid kääre ette, et siitmaalt tohib itsitada ja sealt edasi hakkame nutma," ütles Venemaal sündinud Aarma.

ERRi vana-aastaõhtu "Tujurikkuja" saates heideti muu hulgas nalja küüditamise üle. Kui osa televaatajaid olid mustast huumorist nördinud, siis teine osa pidas seda aastavahetuse teleprogrammi pärliks.