Vassiljev kinnitas saates "Foorum", et Ossinovski on ikka endiselt erakonnas ja ka leppele alla kirjutanud.

Vassiljev ütles, et ta ei viibinud saalis hetkel, kui Ossinovski Rõivaselt Michali kohta kriitiliselt päris. Samas ei ole Vassiljev enda sõnutsi "tänasel kiirel päeval saanud Jevgeniga rääkida" ja ei oska seega rohkem kommenteerida.

Isamaa ja Res Publica Liidu liige Helir-Valdor Seeder ütles teemat kommenteerides, et iga erakond nimetab ministrid ja vastutab nende eest ise ning oskab seega ka seda kõige paremini kommenteerida. Seeder lisas, et ta on tähele pannud tõsiasja, Eesti poliitikas on isiklikud vastuolud palju püsivamad, kui poliitilised erimeelsused ja nii see jääb ka tulevikus.

Reformierakondlasest välisminister Keit Pentus-Rosimannus ütles, et tema ei oska ja pea vajalikuks seda teemat kommenteerida, kuid lisas, et ta ei tahaks seda ühte juhtumit üle dramatiseerida.

Riigikogu hääletas Taavi Rõivasele valitsuse moodustamiseks volituste andmise üle. Koalitsioonipartnerid Reformierakonnast, SDEst ja IRList toetasid volituste andmist, välja arvatud Jevgeni Ossinovski (SDE), kes jättis hääletamata.