Ettevõtjad, kes enda sõnul muretsevad Eestis elavate laste turvalisuse pärast, lubavad anda kuni 10 000 eurot vihje eest, mis viib enam kui kaks kuud tagasi Narvas tapetud Varvara Ivanova mõrtsuka tabamiseni, teatas Peeteli kiriku sotsiaalkeskus.

"Meie südameasjaks on ohu- ja turvatunne säilimine mitte ainult Ida-Virumaal elavatel lastel, vaid Eestis tervikuna. Seetõttu oleme otsustanud anda inimesele, kelle vihje viib Varvara mõrtsuka tabamiseni, kuni 10 000 eurot," rääkisid anonüümseks jääda soovinud ärimehed. Tegemist on ettevõtjatega, kes on pikaaegsed Peeteli kiriku sotsiaalkeskuse tegevuse toetajad.

Igasugune informatsioon, tundugu see nii ebaoluline kui tahes, võib olla mõrva võimalikuks lahendamiseks väga oluline, märkisid ettevõtjad. Igasugune teadaolev infokild tuleks edastada telefonil, mida kontrollib politsei koostöös prokuratuuriga: 337 2345.

Vihje eest välja pandud vaevatasu makstakse ettevõtjate kinnitusel pärast prokuratuuri ja politsei kinnitust, et kuriteos kahtlustatav on tänu esitatud vihjele tabatud.