Küsitlus toimus 2.-15. novembrini ehk selle sisse jäid nii Keskerakonna esimehe vahetus, valitsuskriis, peaministri umbusaldamine kui uute partnerite võimuläbirääkimised, vahendavad ERR Uudised.

Suurima toetusega on hetkel valitsust moodustav ja esimeest vahetanud Keskerakond 29 protsendiga, olles kasvatanud poolehoidu eelmise kuuga võrreldes veel kolme protsendipunkti võrra.

Peaministrile avaldatud umbusalduse järel võimukoalitsioonist välja langenud Reformierakond on 21 protsendiga küll endiselt kindlalt teisel kohal, kuid on võrreldes oktoobriga kaotanud oma toetusest neli protsendipunkti.

Kolmandal positsioonil on Sotsiaaldemokraatlik Erakond 13 protsendi ja neljandal EKRE 12 protsendi suuruse toetusega. Sotsiaaldemokraatide toetus kasvas oktoobriga võrreldes ühe ja EKRE oma kahe protsendipunkti võrra.

Parlamendierakondadest väikseima toetusega on Vabaerakond ja IRL võrdselt üheksa protsendiga.

Kui Vabaerakonna toetus kuu varasemaga ei muutunud, siis IRL-il õnnestus oma toetust kahe protsendipunkti võrra tõsta ning üheksa protsendi suurune toetus on IRL-ile ka 2016. aasta parim näitaja. Aasta jooksul on nende toetus kõikunud vahemikus neli kuni seitse protsenti.