Alates novembrist leiab osta.ee keskkonnas Varjupaikade MTÜ e-poest heategevusliku e-antikvariaadi, kuhu saavad oma kasutult seisvaid raamatuid, DVD-sid ja CD-sid müügile anda kõik loomasõbrad. Saadav tulu kasutatakse Varjupaikade MTÜ loomadele paremate elutingimuste loomiseks.

Varjupaikade MTÜ juht Triinu Priks ütles, et varjupaikade majanduslik olukord sunnib pingutama, et leida mooduseid, kuidas organisatsiooni majandada. „Heategevuslik e-pood või e-antikvariaat on ellu kutsutud eesmärgiga luua täiendavaid võimalusi kodutute loomade abistamiseks. Raamatute, CD ja DVD plaatide müügist saadud tulu kasutatakse Pärnu, Viljandi, Valga, Võru ja Rakvere varjupaikadesse saabuvate loomade abistamiseks,“ selgitas Priks.

Heategevusliku antikvariaadi toimimisse saavad kõik loomasõbrad panustada. Kui kellegi on kodus raamatuid või CD-plaate, mis koguvad riiulis tolmu ja mida enam ei vaja, siis ei tasu neid ära visata, vaid need saab annetada Varjupaikade MTÜ e-antikvariaadile. Need asjad pannakse osta.ee e-poodi müüki ning loodetavasti saab vana ja kasutuna seisev ese omale uue omaniku ja sellest teenitud rahaga saab võimaldada hüljatud loomadele paremat elu. Raamatuid CD-sid, DVD-sid võetakse vastu aastaringselt üle Eesti kõigis Varjupaikade MTÜ varjupaikades. Oma soovist e-antikvariaadile annetada saad teada anda ka e-kirja teel pood@varjupaik.ee.