Kinnipeetavale on vastavalt kindlale korrale ette nähtud isiklikud kohtumised, justiitsministeeriumi pressiesindaja sõnul aitavad kondoomid ära hoida ka võimalikke suguhaigusi.

Kondoomide saatmist vanglatesse on korraldanud aidsi ennetuskeskus.

Riietusesemetest võib vangil olla seitse paari aluspükse, kolm alussärki, viis T-särki, paar sooja ihupesu, seitse paari sokke, kaks paari kindaid, kuus taskurätikut, kaks spordidressi, neli paari jalatseid, kaks komplekti üleriideid ja kaks jopet või mantlit.

Lubatud tarbeesemete nimistus on peale preservatiivide sööginõud, taskupeegel, elektripardel või mittevahetatava teraga habemelõikurid, hambahari- ja pasta, seep, kreem, šampoon ja piirituseta desodorant, kamm ja küünelõikur. Tualettpaberit võib vangil olla kolm rulli.

Samuti tohib vangil olla viis ekseplari ajakirju, ajalehti või raamatut, kas male, kabe või doomino, käekell ja veekeetja.

Soovi korral võib kinnipeetav soetada endale korraliku toiduvaru. Lubatud on muuhulgas juust ja suitsuvorst, suitsutatud liha, maiustused, soolakala, mahl ja mineraalvesi. Sigarette tohib vangil olla kuni kümme pakki.