Meelis Atonen kritiseeris eilses Vikerraadio saates „Reproteritund“ muuhulgas, et kas ühe „Lõuna-Eesti teatri teatrijuht peab sõitma Subaruga mida nägi kodanik parkimas Stockmanni kaubamaja parklas Tallinnas“  Meelis Atonen kritiseeris antud teemat maksumaksja raha raiskamise kontekstis.

"Esiteks olgu öeldud, et Vanemuise teatri logo on paljudel sõidukitel ning seda turunduslikel eesmärkidel, mis ei muuda neid kohe Vanemuise teatri omandis olevateks ja maksumaksja raha kulutavateks sõidukiteks. Dirigent Tarmo Leinatammel on koduhoovis kasvuhoone, millel on Vanemuise teatri logo – kinnitan, see ei ole Vanemuise teatri kasvuhoone," teatas Nõgene.

"Vanemuise teatri kasutuses on tõesti neli autot, millest üks on kõnealune Subaru Tribeca. Soovime juhtida teadmata põhjustel kibestunud ja antud teemal halvasti informeeritud ärimehe tähelepanu asjaolule, et Vanemuise teatri ega liisingfirmade omandis ei ole ühtegi sõiduautot, mille kasutamiseks kasutab Vanemuise teater riigieelarve vahendeid.  Vaatamata keerulistele aegadele on Vanemuise teatril jätkuvalt palju häid toetajaid ning üks nendest on ka Autospirit AS, kes toetab Vanemuise teatrit 4 sõiduauto kasutada andmise läbi Vanemuise teatrile. Tänu nimetatud ettevõttele hoiab Vanemuise teater aastas kokku maksumaksja raha, mitte ei kuluta seda," selgitas ta.

Kuigi auto oli Atoneni kinnitusel ka halvasti pargitud, kinnitas Nõgene, et pargib vastavalt seaduses kehtivatele normidele. "Mina ise olin seal roolis. Auto oli pargitud kahe auto vahele. Eks ilmselt nagu ma tagantjärgi aru olen saanud, siis kõrvalautos istus Meelis Atonen," märkis teatrijuht.