Mihkelsoni sõnul on eriti praegu väga oluline laiendada kahepoolset suhtlust Suurbritanniaga, et paremini valmistuda nii Eesti eesistumiseks Euroopa Liidus kui ka sellest aastast oluliselt kasvavaks kaitsealaseks koostööks ühiste ohtude heidutamisel.

Londoni visiidi ajal kohtub Mihkelson niinimetatud Brexiti ministeeriumi kaubandus- ja partnerlusosakonna juhi Antony Phillipsoniga, kellega arutatakse Suurbritannia Euroopa Liidust lahkumisega seonduvaid küsimusi.

Briti välisministeeriumi Ameerika suuna juhi Kara Oweniga tulevad jutuks transatlantilised suhted USA uue administratsiooni ametisse asumise järel.

Välisministeeriumi Vene suuna juhi Michael Tathamiga on keskseks küsimuseks Suurbritannia suhted Venemaaga, aga samuti laiemalt Lääne-Vene suhete perspektiivid.

Mõttekoja Chatham House Venemaa programmi juhi James Nixeyga tulevad arutlusele lääneriikide suhted Venemaaga ning nende võimalik areng seoses eelseisvate valimistega.

Samuti kohtub Mihkelson Euroopa Välissuhete Nõukogu (European Council on Foreign Relations) esindajatega ning Eesti suursaadikuga Londonis Lauri Bambusega.

Mihkelson annab ka otseintervjuu telekanalile Sky News, milles keskendub NATO liitlassuhetele ja olukorrale, millega Euroopa seisab silmitsi pärast Brexitit. Samuti kohtub Mihkelson telekanali Channel 4 ajakirjanikega.