Kõige suurem virn tekkis IRLi materjalidest, selle järgnes Reformierakonna virm, siis Keskerakond, sotsid ning ka väikeerakonnad olid ühtteist saatnud. Vaatame järgnevalt kiirelt üle, mida meile postkasti pandi ja mis võis olla selle sõnum. VAATA VIDEOST!

IRL - magusad perepildid ja põnevad lahendused

IRL rõhub selgelt perekonnale - kas nende ajakirja pealkiri küll konkurentsiseadusega vastuollu ei lähe, sest "Kodu ja pere" on ju peaaegu sama, mis "Pere ja kodu". Sisu on kõigil üks, kaantel erinevad inimesed.

Siiski, väga põnev oli jälgida ka seda, kuidas näiteks kolm meest end eksponeerisid:

Urmas Rainsalu põhipilt oli tehtud välismaiselt sõjatandril, päevitanud Reinsalu kergelt paotatud huuled ning kelmikas silmavaade rõhub maskuliinsusele.

Sven Sesteri plakat meenutab aga välismaise stockpildina ornas helesinises udustatud tonaalsuses. Tiit Riisalo pilt oli kindlasti selle valimiskampaania üks kummalisemaid: 60ndate siilis sarvaraamidega mustvalge foto.

Riina Vändre oma ajakiri erines samuti stilistiliselt muust pakist tugevalt. Avakaanel mõjutab ta kui ingel Oleviste kirikuportaal taustal. Ajakirjas sees pakub muuhulgas ka soodsaid õunakoogiretsepte.

Liisa Pakosta on aga kõik oma tahud mängu pannud: eksponeerib end koos perega, asjaliku töise daamina ning kvaliteete foto on tehtud ka koos värvirulliga. Naine, kes saab kõigega hakkama! Üks IRLi kandidaat aga pakub ka raha, kui talle kirjutatakse kooseluseadusest!

Reformierakonna brožüürivirnast võiks välja noppida kolm tähelepanekut:

Eriti tugevalt tuleb esile viis üksteist soovitada - muide sama taktikat kasutasid ka teised erakonnad. Nii näiteks saatis Rõivas postkasti soovituse valida tema head sõpra Remo Holsmerit.

Kui pilte "Reformikirjas" vaadata, siis Rõivase kuulsat Ämari lennujaama kõnnakut jäljendasid teisedki "modellid".

Kolmandaks peaks mainima, et Vilja Savisaar näeb oma fotodel fantastiliselt hea välja. Mis on põnev, et ta on oma mobiilinumbri pannud voldikutele. 

Üldiselt on oravapartei oma asjadega aga väga ühtset joont hoidnud. Kalev Kallo lumememm torkab ehk silma.

Keskerakond - isad ja pojad, tikud, Sults ja kupongid

Keskerakonna teemavalik on nagu ikka põnev! Seekord on jõulise isa-poja kampaaniaga väljatulnud nii Edgar Savisaar kui Jüri Ratas. Mõlemas peres kandideerivad nii isa kui poeg ning nii eksponeeritakse end kõikvõimalike perepiltidega. Professionaalsed fotod, vabaajariided seljas, tegemas koos isa-poja asju. Jüri Ratasel on lisaks pojale soovitajaid veelgi.

Isa ja poeg Savisaar on väljatöötanud ka korduvalt meediast läbi käinud tikutopsid - paberi alt kumab kergelt läbi ka kuulus Viljandi tikutopsivabriku tikutopsimees.

Märts Sults on olnud oma ajakirjaga loominguline - Eesti keeles annab ta teada, et on olnud 20 aastat koolidirektor, vene keelses brožüüril, et on valimisteks valmis.

Loomulikult on aga huvitavaim teos Karin Tammemäe sooduskupongid. 15% pizzalt Balti Jaamast, 5% Klatži kohvikust! Ühe neutraalse brožüüri puhul ei saagi aru, kes on selle välja andud. Tundub nagu neutraalne teavitus valimisjaoskondade kohta, aga sees on sama Karin Tammemäe pilt, mis Keskerakonna reklaamidel.

Sotsiaaldemokraadid on mänginud välja erinevaid kaanepoisse. Ka on neil omanimeline hambahari ja jagatud on ka pisikese šokolaade.

Vabaerakond on saatnud inimestele aga ka meresoola maitsestamiseks.
EKRE koosolekuseaduse vastane üleskutse on aga ehk üks teravaimaid. Ritta on laotud EKRE mõistes mahad ning sees on tehtud ka nimekiri nendest, kes perekonda väärtustavad ja kes nende arvates mitte. Nende tikud "Tuld koosolekuseaduse pihta" süttivad aga heleda leegiga.