Nimelt oli linnatelevisiooni vaatajatel au näha järjekordset saadet "TeleTallinn. Linnapea tund" kolmapäeva õhtul kell 21.30. TTV kodulehel asuva telekava järgi tuli saates juttu festivalist Tallinn Star Weekend, Ülemiste liiklussõlmest, Põhja-Tallinna munitsipaalelamutest ning vastasseisust rahandusminister Jürgen Ligi ja sotsiaaldemokraatide vahel. Avatud oli ka telefoniliin, kustkaudu sai esitada küsimusi linnapeale endale.

Saade tundus aga olevat nii menukas, et selle kordust näidati juba järgmise päeva hommikul kell 09.55, siis sama päeva pärastlõunal 16.30, siis jälle õhtul 20.15, siis uuesti järgmise päeva ööl kell 00.55 ning hommikul kell 09.20. Lisaks saab seda veel näha täna pärastlõunal 16.20 ja hilisõhtul kell 22.55 ning homme kell 13.40. Kokkuvõttes on saade kolme päeva jooksul sisuliselt eetris 9 korda.

Tallinna televisiooni peatoimetaja Mart Ummelase sõnul oli sellise olukorra tekkimise põhjuseks linnapea nädalakava, mille tõttu tuli tõsta saade "Tele Tallinn. Linnapea tund" kolmapäevasele ajale, sest linnapea on selle nädala neljapäeval ja reedel Vilniuses.

"Meil on varem olnud kolmapäeviti "Tallinn 24" teiste linnajuhtidega. Seetõttu kordussaade ka neil aegadel, kui tavaliselt on kordunud "Tallinn 24". Kuna tegu oli linnapea poolt vaatajate küsimustele vastamisega, siis ei pidanud me paljuks seda ka neljapäeva õhtuses programmis korrata," ütles Ummelas Delfile.

TTV peatoimetaja lisas, et muud kordusajad on tingitud aga saatevõrgust ning TTV juhatuse liige Toomas Lepp lisas, et otsuse niipalju kordusi näidata tegi programmiplaneerimise osakond.

Kuigi teatavasti on selle aasta 20. oktoobril valimised tulekul, siis TTV peatoimetaja Mart Ummelase sõnul ta seigal, et muidu reeglina kaks korda eetris olevat saadet näidatakse kolme päeva jooksul koos kordusega üheksa korda, seost valimistega ei näe.