Ehkki Savisaar keeldub vastamast ajakirjanike küsimustele seoses kahtlaste laenutehingute ja küsitava väärtusega raamatuhonorariga, üritab igati krapsakas linnapea endiselt rahva tegemistel kätt pulsil hoida. Täna hommikul tegi Savisaar üllatusvisiidi kalaturule, kus kiitis Tallinna munitsipaalturgude arengut. Ehk on linnapea ambitsioon korda teha kõik Tallinna munitsipaalturud esimene kivi oktoobris toimuvate KOV valimiste platvormi vundamendis?

Savisaar kiidab Tallinna kalaturgu väga. “Olen veendunud, et munitsipaalturgude loomine Tallinna erinevatesse piirkondadesse on õige ja teenib just väiksema ostujõuga ja värsket kaupa soovivate tallinlaste huve,” ütles linnapea Raepressi vahendusel.

Ent kalaturul on peale linnapea ka teisi andunud fänne. Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi leidis, et kalaturust võiks kujuneda vaba aja veetmise paik, kus linnarahvas saaks nautida muu seas ka ilusat merevaadet. „Kindlasti hakkame ka edaspidi Kalaturgu kasutama linnaosa erinevate sündmuste puhul. Sellest võiks kujuneda üks Põhja-Tallinna tõmbekeskusi," lisas Tammemägi

Kolm aastat tagasi esmakordselt avatud Kalaturg asub aadressil Kalaranna 1, asub mere ääres ja on munitsipaalettevõtte Tallinna Turud hallata.