David Vseviov – ajaloolane ja pedagoog, Vikerraadio saate "Müstiline Venemaa" autor

Ajaloolane David Vseviov on paljudele raadiokuulajatele tuntud "Müstilise Venemaa" kaudu. Kunstiakadeemia tudengite jaoks on ta aga üks parimaid õppejõude. Ei mingeid kollaseid skandaale või luukeresid kapis - Vseviov on paslik kandidaat haritud valijatele. Miks mitte näiteks sotside ridades?

Gerd Kanter – kettaheitja ja olümpiavõitja
Olümpiavõitja Gerd Kanter pani äsja oma pikale spordikarjäärile punkti. Ehk oleks aeg teostada end poliitikas? Teda tahaks ilmselt iga partei.
Evelin Ilves – endine Eesti esileedi, keda iseloomustasid mitmed ühiskondlikud algatused
Evelin Ilves on ise meedias öelnud, et ta on parteide jaoks ihaldusväärne ning ettepanekuid on. Tõsi, kes on sihtgrupp? Paljud mäletavad teda ka pisut kõrgi esileedina. Lisaks on ei unune kunagi ka tema peoõhtu Komeedis, mis päädis sellega, et ta suudles ühe noormehega. Kui ta näiteks poliitikuna räägiks pereväärtustest, kui tõsiselt seda võetaks?
Ksenija Balta – kergejõustliklane, 2009 Euroopa meister kaugushüppes
Vana arm ei roosteta? Balta oli Keskerakonna liige aastatel 2009-2012. Ehk sooviks ta sobivatel asjaoludel Keskerakonda tagasi minna? Või mõni teine erakond?
Tanja Mihhailova-Saar – poplaulja ja näitleja
Mihhailova kõnetab nii eesti- kui ka venekeelseid valijaid. Ta on ehe näide integratsioonist. Venemaal sündinud ja Kohtla-Järvel kasvanud laulja on ilmselgelt ülipopulaarne. Iseasi muidugi, kas ta ise poliitikasse kibeleks. Lisaks sai ta mõni aeg tagasi emaks ja just laps on tema elus praegu esikohal.
Märt Avandi – näitleja, laulja ja saatejuht ning Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu juhatuse liige

"Tujurikkuja", pardiralli, film "Vehkleja", "Su nägu kõlab tuttavalt": seda nimekirja saab veel väga pikalt jätkata. Avandi oleks kindlasti häältemagnet. Tõsi, nagu paljude asjade puhul: armastad või vihkad. Osad inimesed mäletavad veel selgelt tema sõnavõttu, et tal on oma rahva pärast häbi...

Elina Nechayeva – laulja, esindas Eestit tänavusel Eurovisioonil Portugalis

Eurolaulik, kes kõnetab palju ka noori valijaid. Siiski, tema puhul peab iga partei arvestama, et valid ühe, saad kaks. Kampaania juures tuleb ilmselt kõik kooskõlastada ka Elina elukaaslase David Pärnametsaga.

Tõnis Mägi – laulja, helilooja ja näitleja
Tõnis Mägi on resoluutse ja rahvaliku ütlemisega, mis kõnetab paljusid. Viimati kritiseeris ta näiteks julgelt seda, et üheslaulmine oli tasuline. Kuuldavasti on parteikontorite poolt talle ka konkreetseid ettepanekuid tehtud, ent kõik kaardid on veel lahtised.
Marko Albert – triatleet

Hiljuti selgus, et triatleet Marko Alberti suured teod sportlasena on tehtud ja nähtud. 21 aastat tallatud rada hakkab õige pea rohtu kasvama. Praegu plaanib ta jätkata treenerina, ent välistatud pole ju midagi. Spordiedendajad on ikka populaarsed.