Taas piirkonna juhatuse esimehe kohale valitud Vakra sõnul on Korpi liikmete kantimine teistest piirkondadest ebaaus ja räpane võte. "Mul on kurb, et kasutati ebaausaid võtteid, nagu näiteks liikmete kantimine Kohtla-Järvelt, Lasnamäelt ja Kristiinest. See pole aus Nõmme inimeste suhtes, kui tema kodukohaga seotud tuleviku otsuseid teevad võõrad inimesed, kel pole mingit seost ega teadmisi sellest, kuidas Nõmmet arendada või milliseid muresid tuleks lahendada," rääkis Vakra Delfile.

Vastupidiselt Korpi väitele, et Vakra pole seni oma juhatuse esimehe ülesannetega hakkama saanud, arvab vastne piirkonna juht, et just tema äratehtu oli rahva valiku põhjuseks.

"Ühelt poolt on see usaldus ja hinnang minu poolt senitehtule. Olgu selleks Nõmme Turu renoveerimine, kolme uue lasteaia ehitus või Nikolai von Glehni kuju püstitamine. Teisalt on see vastutus mis mulle taaskord usaldati. Nõmme piirkonnajuhina olen pidanud oluliseks meeskonna hoidmist ning otsinud ühisosa nii erakonna sees kui ka teiste erakondade ja kolmanda sektoriga," selgitab Vakra.

Eilsel Keskerakonna Nõmme piirkonna juhi valimistel osutus võitjaks erakonna aukohtus noomituse saanud Rainer Vakra, kes sai 64 häält ja tema vastaskandidaat Erki Korp 58 häält.

Linnaosa vanema Erki Korpi sõnul on Keskerakonna Nõmme piirkonna nimekirjas 440 liiget, kellest umbes pool on sealt juba ka Vakra ja teiste poolt eelnevalt teistest piirkondadest üle toonud. Nädalavahetusel toimunud valimistest võttis neist osa 129 liiget.