Riigisekretär kuulutas välja konkursi järgnevatele ametikohtadele.

Andmekaitse inspektsiooni peadirektor

Andmekaitse inspektsiooni peadirektori põhiülesandeks on kaitsta igaühe põhiseaduslikke õigusi ning aidata kujundada ühiskonda, kus väärtustatakse üksikisiku õigust eraelule ja riigi tegevuse läbipaistvust. Peadirektor esindab inspektsiooni selle tegevusvaldkonnas ka rahvusvahelisel tasandil. Peadirektori peamiseks väljakutseks on isikuandmete kaitse reform Euroopa Liidus ning sellest tulenevate muudatuste rakendamine.

Haridus- ja teadusministeeriumi üld- ja kutsehariduse asekantsler

Haridus- ja Teadusministeeriumi üld- ja kutsehariduse asekantsler on avaliku teenistuse tippjuht, kes koordineerib ministeeriumi valitsemisalas üld-, kutse- ja täiskasvanuhariduse, välishindamise ning hariduslike erivajaduste küsimusi.

Kultuuriministeeriumi kultuuriväärtuse valdkonna asekantsler

Asekantsleri peamisteks tööülesanneteks on osalemine ministeeriumi juhtkonna töös, kultuuriväärtuste valdkonna teemade kureerimine ja sidumine, samuti peadirektori kaudu Muinsuskaitseameti töö koordineerimine.

Põllumajandusministeeriumi halduse asekantsler

Halduse asekantsleri põhiülesanneteks on: valitsemisala riigivara ja infotehnoloogia valdkonna töö koordineerimine; valitsemisala investeeringute ja varahalduse koordineerimine. Peamisteks väljakutseteks sellel ametikohal on: Põllumajandusministeeriumi ja tema valitsemisala IT organisatsiooni ja -teenuste arendamine; Põllumajandusministeeriumi ja tema valitsemisala riigivara haldamise ja riigihangete korraldamise parendamine.

Põllumajandusministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler

Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsleri põhiülesanneteks on: kalanduspoliitika koordineerimine; välissuhtlemisalase töö koordineerimine; Põllumajandusministeeriumi ja tema valitsemisala tegevuse koordineerimine Euroopa Liidu otsustusprotsessis.

Siseministeeriumi korrakaitse- ja migratsioonipoliitika asekantsler

Siseministeeriumi korrakaitse- ja migratsioonipoliitika asekantsleri põhiülesandeks on juhtida ja koordineerida Siseministeeriumis ja selle valitsemisalas korrakaitse-, kriminaal-, kodakondsus-, migratsiooni- ja piirivalvevaldkonda.

Siseministeeriumi varade asekantsler

Siseministeeriumi varade asekantsleri põhiülesandeks on juhtida ja koordineerida Siseministeeriumis ja selle valitsemisalas infotehnoloogia-, dokumendihalduse-, personali-, rahanduse-, vara-, hanke- ja õiguse valdkonda.

Rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsler

Rahandusministeeriumi finantspoliitika ja välissuhete asekantsleri põhiülesandeks on finantspoliitika kujundamine ja elluviimine ning avalike ja välissuhete alase tegevuse korraldamine, sealhulgas ministeeriumi ja tema valitsemisala osalemise koordineerimine Euroopa Liidu otsustusprotsessis ja rahvusvahelises koostöös.

Dokumentide esitamise tähtaeg kõikide ametikohtade osas on 1. august 2013. aastal.Täpsemat infot konkurside kohta leiab riigikantselei kodulehelt.