Lisaks kultuuriministrile vastavad kella 11-13 tasuta euroinfo telefonil 0 800 3330 helistajate küsimustele veel kultuuriministeeriumi välissuhete ja eurointegratsiooni osakonna nõunik Eike Eller, meedia- ja autoriõiguse osakonna juhataja Peeter Sookruus, kunstide osakonna juhataja Reet Mikkel, haridusministeeriumi poliitikaosakonna keeletalituse juhataja Tõnu Tender ja keelepoliitika nõunik Jüri Valge.

Küsimusi võib jätta ka euroinfo telefoni koduleheküljele www.eurotelefon.ee, teatas ETAle Euroopa Liidu infokeskuse juhataja Anu Nestor.

Ürituse korraldab Rahvusraamatukogu Euroopa Liidu infokeskus koostöös kultuuri- ja haridusministeeriumiga.

Keskuse infopäevad said alguse euroinfo telefoni avamisega 4. mail 2000 ja järgmisel nädalal toimub juba seitsmes.

Varem on käsitletud Eesti liitumistemaatikat üldisemalt, sotsiaalpoliitikat, ühisraha, abiprogrammi SAPARD ning maksupoliitikat. Viimasel infopäeval vastas endine peaminister Mart Laar oma meeskonnaga taas üldisemal teemal “Eesti Euroopa Liidus”.

Euroinfo telefon 0 800 3330 on tasuta infotelefon, mille vahendusel vastatakse Euroopa Liidu teemalistele küsimustele, vahendatakse infoväljaandeid ja teabelehti. Telefonil vastavad infokeskuse töötajad nädalapäevadel kella 10-18.