„Olen üllatunud, et Ojuland teema üles võttis," ütles Linde. „Nii palju, kui mina mäletan ilma dokumente uuesti vaatamata, siis võltsimiskahtlusega hääled ja kogu protsess, mis Kristiinale süüks arvati ja mille eest ta erakonnast välja visati, on tema enda häältesaagi suurendamise nimel tehtud. Võltsimine ei olnud seotud kellegi teise isikuga," lisas Linde.

Mis puudutab pabereid, mis Ojulandi sõnul tõestavad, et võltsitud hääled läksid just Ansipile, siis ütles Linde, et erakonna esimehe ja juhatuse liikmete valimised toimusid eraldi ning et Reformierakonna esimehe kohale oli ainus kandidaat Andrus Ansip. "Nii et isegi teoreetiliselt poleks kellelgi vaja olnud mõelda rikkumistele ses asjas," lisas ta. 

Võltsimist uurinud komisjon nägi Linde sõnul võltsimisega seotud inimestelt asjaga seotud paberite kätte saamiseks kõvasti vaeva: "Kel midagi oli, need andsid paberid ka üle ning need olid ka aluseks komisjoni lõppaktile. Need dokumendid Ojulandi sõnu aga ei kinnita."

„Mida rohkem aega sündmusest mööda läheb, seda rohkem on võimalik toimunut teises valguses näidata. See on tema enda arvamus ja kui ta nii soovib rääkida, siis ta võib seda teha, aga ta teab ka ise suurepäraselt, et asjad nii ei olnud," resümeeris Linde.