Oksjonitele panustasid vähihaigete heaks korvpallinänni peaaegu kõik liigas mänginud klubid ning palluritest Gregor Arbet, Sten-Timmu Sokk, Rain Veidemann, Siim-Sander Vene, Indrek Kajupank jt. Suure hulga oksjonikaupa andis heategevuseks Fifaa, veidi ka Sportland.

„Suur tänu igale annetajale, oksjonitel osalejatele, Fifaale ja Sportlandile, kõikidele klubidele, nänniga panustanud palluritele, Eesti korvpalliliidule ning fondi vabatahtlikele. Teie kõigi toetus oli tuntav ja soe. Üheskoos kinkisime mitmele inimesele täisväärtuslikke elupäevi,” ütles vähiravifondi „Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu.

Eesti korvpalliliidu ja vähiravifondi „Kingitud elu” koostöö jätkub ka sügisel, mil stardib Eesti korvpalli meistriliiga uus hooaeg.

Sel aastal on fondi tabanud erakordselt suur toetuse taotluste tulv. Kui eelmisel aastal toetas "Kingitud elu" 50 Eesti inimest, siis tänavu on abisaanuid juba üle 30. Siiani on fond suutnud aidata absoluutselt kõiki, kes abi on palunud ning kuuluvad fondi toetuste sihtgruppi - nn mittekulutõhusate vähihaigete hulka, kelle jaoks ei jätku haigekassa raha. Kuid nüüd on fond suure surve all.

"Kutsume kõiki eestimaalasi üles endale jõukohase püsiannetusega - olgu see üks või 100 eurot - toetama oma inimeste võitlust raske haigusega: kinkima neile lootust ja täisväärtuslikke elupäevi. Vaid üheskoos suudame viimase õlekõrre garanteerida jätkuvalt kõigile," ütles Tänavsuu.