„Kõik hommikuse vahetuse töötajad, kes pidid tööle tulema, on asunud täitma oma tööülesandeid. Osa remondipersonalist küll streigib, mistõttu jäävad ära mõned plaanilised remonditööd. Kõik avariilised remonditööd, kui neid peaks tekkima, saavad tehtud nii, et see ei mõjuta mitte mingil määral plokkide tööd,” kommenteeris Eesti Energia Narva elektrijaamade juht Tõnu Aas.

Aasa sõnul kogunesid hommikul ligikaudu tunniajasele kohtumisele ametiühingu esindajatega öise vahetuse töötajaskond ning osa just sel eesmärgil kohale sõitnud töötajaid. Koosolekust võttis osa ka elektrijaamade juhtkond. „Kohtumine möödus väga rahulikult. Umbkaudu tund aega kestnud vestluse järel mehed lahkusid,” nentis Aas.

Eile teatas Viru maakohus, et keelab ametiühingul elektrijaama võimsust vähendada, kuid mitte streikida. Seetõttu jäävad täna ära mõned plaanilised remonditööd.

Eesti Energia Narva elektrijaamadel on kaks tootmisüksust: Eesti elektrijaam Auveres ja Balti elektrijaam Narvas. Eesti Energia Narva elektrijaamad on Eesti suurim ning Balti regiooni üks tähtsamaid elektrienergia tootjaid.