Rapla maakonnas suletakse tänasest kuni 06. juunini teeremondiks Järlepa tee. Ümber saab sõita mööda kohalikke teid.

Viljandi maakonnas suletakse täna kella 9-24 Viljandi-Väluste-Mustla maantee  6. kilomeetril oleva truubi ehitamiseks. Ümbersõit on Viiratsi-Mustapali ja Jänese-Pirmastu maanteede kaudu.                

Tartu-Viljandi Kilingi-Nõmme maantee kilomeetritel 76,3-79,8  Viljandi maakonnas Raudnal alustatakse kergliiklustee ehitamist.  Vajadusel piiratakse kiirust kuni 30 km/h.

Sama maantee kilomeetritel 107-123 Pärnu maakonnas Kanaküla ja Kilingi-Nõmme vahel tehakse katteparandustöid. Kiirus on piiratud 30 km/h ja vajadusel korraldavad liiklust reguleerijad.

Kaablipaigaldustöödega alustatakse Ida-Viru maakonnas Kauksi-Vasknarva maanteel ning Jõhvi-Vasknarva maanteel Permisküla ristmiku ja Jaama vahel.

Kaablit paigaldatakse ka Jõgeva maakonnas Põltsamaa-Pajusi-Luige maanteel Põltsamaa ja Pajusi vahel. Kiiruspiiranguks kaablitöödel on 50 km/h.

Sobiva ilmastiku korral tehakse pindamistöid Pärnu maakonnas Pärnu-Tori maanteel kilomeetritel 0-15,9 Pärnust Taalini  ja Paikuse -Tammuru maanteel. Kiiruspiirang on 30 km/h.

Geoloogilisi uuringuid tehase Harju maakonnas Turba-Lehetu maanteel Turbas. Kiiruspiirang tööde tsoonis on 30 km/h.

Teemärgistustöid tehakse sobiva ilmastiku korral  Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Jõgeva maakonna piires.