Varajastel hommikutundidel on teeolud põhi –ja suurematel tugimaanteedel valdavas osas head, kuid kohati võib esineda vähest härmatist. Ettevaatlikum tuleb eelkõige olla sildadel/viaduktidel ning suuremate liiklussõlmede peale –ja mahasõitudel, teatas maanteeamet.

Liikluspiirangud

Harju maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Topi viadukti ehitustöödel (km 14,8) on täna kella 9.00-15.00 seoses ettevalmistustöödega kõrgusgabariidi tähistamiseks liiklusele suletud kordamööda igas suunas üks sõidurada ning kiirusepiiranguks 30 km/h. Tööde lõpetamisel on kõrgusepiiranguks 4m. Kõrgematele sõidukitele on tähistatud ümbersõit Jälgimäe tee kaudu.

Teekatte parandustöid tehakse Harju maakonnas Tallinn-Narva maanteel Pirita jõe silla piirkonnas (km 10,3-10,5) ja Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Vana–Aaviku-Patika (km 13-15), Vaida-Aruvalla (km 20-26) ja Sõmeru-Paunküla vahelisel maanteelõigul (km 46-51). Töö on liikuva iseloomuga ja teel on lahtist killustikku. Töötsoonis piiratakse kiirust kuni 30 km/h.

Teeäärseteks raietöödeks on kehtestatud kiirusepiirangud ning liiklust reguleeritakse Viljandi maakonnas Suure–Jaani-Olustvere maanteel Olustveres (km 5-6).