President Toomas Hendrik Ilves avaldas täna oma Facebooki lehel nimekirja kokkadest, kes valmistavad aastapäeva vastuvõtul suupisteid.

"Et tunnustada meie tublisid kokkasid, hõikame välja, et 24. veebruaril Tartus tähistatava Eesti Vabariigi 94. aastapäeva toitlustamist koordineerib Vabariigi Presidendi Kantselei peakokk Inga Paenurm," seisab sissekandes.

Paenurmele on abiks peakokad Ants Uustalu (Soome suursaatkond/Ööbiku talu), Maia Smõslova (F-hoone), Artur Ovtšinnikov (Frens Catering), Madis Põld (Restoran Paat), Dmitri Fomenko (vabakutseline) ja Joel Ostrat (Caffe Trüffe).

Magusa eest kannavad hoolt kondiitrid/kommimeistrid Õie Pritson (kohvik Verner) ja Allan Kuning (Rain Stuudio).

Enne üritust avaldatakse ka retsepte, et inimesed saaksid samu suupisteid valmistada kodus.