„Remonttööd Tallinn-Väikse jaamas hakkavad lõppema ning alates eelolevast esmaspäevast, 5. novembrist on meil taas võimalik kõiki väljumisi teenindada kogu reisi ulatuses üksnes rongidega. Taastub tavapärane sõiduplaan ja kohale saab jälle kiiremini võrreldes viimaste nädalatega,“ sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

„Peagi alustatakse aga Kadrina-Tapa raudteelõigu remonttöödega, see toob alates 5. novembrist kaasa muudatusi Idasuuna reiside sõiduplaanidesse. Tallinna-Rakvere liinil teenindame reisijaid Tapa ja Rakvere vahelisel lõigul asendusbussidega. Muutub ka Tallinna-Narva liini sõiduplaan, kuid busse ei ole vaja kasutada ning sõitjaid teenindatakse kogu reisi ulatuses rongidega,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Samas taastub Tartu-Tallinna rongide senine sõiduplaan ning pärastlõunane Tartu-Tallinn reis hakkab taas väljuma kell 13:30.“

Muudetud sõiduplaanid on leitavad Elroni kodulehelt ja peatustes olevatelt infostendidelt, tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.