Kaitseliidu Tallinna malev on esindatud kolme võistkonnaga – Lääne, Nõmme ja Kalevi malevkonnnast. Kahe võistkonnaga alustavad reede öösel võistlust Kaitseliidu Järva, Pärnu, Alutaguse, Harju ja Tartu malevad, teatas ERNA selts.

Ühe võistkonnaga osalevad Utrial üksik jalaväebrigaad, vahipataljon, Põhja kaitseringkond, kõrgem sõjakool, Kuperjanovi pataljon ja Ida prefektuur. Välisvõistlejad on tänavu Soomest. Sarnaselt ERNA retkele on ka Utria dessandi kohtunikud Põhjala sinibaretid.

Ürituse korraldavad kaitseliit, Vaivara vald ja ERNA selts. Võistluste ülem on KL Alutaguse maleva pealik major Arno Kodu.

Võistlus algab 7. jaanuari hommikul kell 01.30 varustuse kontrolliga stardipaigas. Esimene võistkond läheb trassile kell 2.

Lõpujooks toimub Sinimägedes 8. jaanuaril. Esimene võistkond stardib lõpujooksule kell 9.20.

Finiš on avatud pealtvaatajatele. Kaitseliit demonstreerib relvi ja varustust, samuti on väljas kaitseliidu vanaautode klubi oma uunikumidega. Pealtvaatajad saavad tasuta suppi.

Autasustamine toimub Sinimäe põhikoolis 8. jaanuaril kell 16. Tund aega varem pannakse pärjad Utria dessandi mälestusmärgile.