Aastal 2001-2002 käis Korp Kaarli kirikus leerikoolis ja seal ta ka ristiti, kuid praegu ei kuulu Nõmme linnaosavanem ühtegi kogudusse.

"Täna ei ole ma ühegi Nômme koguduse liige, sest linnaosa vanemana pean olema nii Baptisti koguduse, Vabaduse baptisti koguduse, Rahu koguduse kui ka Ristija Johannese õigeusu kiriku jaoks olemas. Kôige enam olen seotud Rahu kogudusega," selgitas Korp.

Mis puudutab 8-päevalist seminari, siis oli Korpi sõnul tegemist juhtimiskoolitusega, mis oli mõeldud nii koguduse, kohaliku omavalitsuse kui ka äriliidritele. "Selle kohta sain paksu koolituskausta. Teine kaust oli tervist edendava kogukonna kohta," rääkis Korp.

"Kindlasti on Destini linn ning Florida osariik õnnelikud, et kolme nädala jooksul on Eestist tulnud niipalju klikke nende nimel ja kodulehtedel. Seega tegemist tõelise teavitus- ja mainekujundusprojektiga, " selgitas Korp, kes käis enda sõnul muuhulgas kohalikega vaestele toitu jagamas ning abivajavatele väikelastega peredele Pampersi mähkmeid viimas.

"Tegelesime ka Nõmme Rahu koguduse strateegiaga aastateks 2013-2017 - plaanime liikmete arvu kasvatada seniselt 600 inimeselt 1000-ni," on Korpil siht silme ees.