Harjumaal on teisipäevast saja meetri ulatuses üle ujutatud Kurna-Tuhala maantee 19. kilomeetri lõpp, ümbersõit on korraldatud mööda Tallinna-Rapla-Türi või Tallinna-Tartu maanteed.

Ida-Viru maakonnas on kevadvete tõttu suletud Savala-Arvila maantee kolmanda kilomeetri sajameetrine lõik, samuti 15. kilomeeter. Kauksi-Vasknarva maantee 26. kilomeetri alguses on saja meetri ulatuses üleujutuse tõttu piiratud kiirust 30 kilomeetrini tunnis ja üleujutuse suurenedes tee suletakse.

Lääne-Virumaal on üleujutuste tõttu suletud sajameetrine lõik Vinni-Mõdriku maantee esimesel kilomeetril ja ümbersõit toimub mööda kohalikke teid.

Põlvamaal on tee üleujutuse tõttu suletud Tõgonitsa — Suure-Veerksu maantee kilomeetritel 5,3-6,3 ja ümber saab sõita Kahkva või Võõpsu kaudu.

Pärnumaal on saja meetri ulatuses suletud Ridalepa-Lavassaare maantee esimene kilomeeter ja ümber saab sõita Jõõpre kaudu. 8,7 kilomeetri ulatuses on suletud Vändra-Võidula maantee, samuti on suletud Kanaküla-Kamali maantee viienda kilomeetri viimased sada meetrit, ümbersõit on korraldatud Tõlla-Kamali või Kanaküla-Kamali kaudu. Veel on suletud Kõpu-Tõramaa-Jõesuu maantee kilomeetrid 23-30, samuti Abja-Paluoja — Vana-Kariste — Kamali maantee kilomeetrid 12,3-14,9 ja ümbersõit toimub marsruudil Abja-Paluoja — Sarja — Tõlla.

Raplamaal on üleujutuse tõttu suletud Lokuta-Jõeküla ja Rõusa-Käru maantee kilomeetrid 9-11.

Valgamaal on suletud Kaubi-Maardna maantee kilomeetril 1,6-2,6, ümbersõit toimub Leebiku-Pikasilla ja Viljandi-Rõngu maantee kaudu.