"Need elukad, kes ei karda külma, need naudivad seda. Jääkarud ja muskusveised ja jakid. Teised oleme me pannud köetavasse ruumi ja pole seal ka häda. Kõige rohkem kannatab meie eelarve, kus küttekulud kasvavad," ütles Kaal Delfile.

Kaalu sõnul soojema kliimaga harjunud loomi, näiteks elevante praeguse ilmaga välja ei lastagi. "Nad on majas sees ja neil on soe tuba. Kuni -5 kraadini käivad nad regulaarselt isegi suhteliselt pikka aega väljas. Ja kuskil -10 kraadini käivad nad lühema aja jooksul väljas. Aga kui on juba alla kümne miinuskraadi, siis me ei lase neid üldse välja, kõrvad külmuvad enne ära kui nad "ohh" jõuavad ütelda," teadis Kaal rääkida vantide külmataluvusest.

See aga ei tähenda, et soojadest savannidest pärit loomaaia elanikud ei oskaks talvemõnusid nautida, pisut soojema ilmaga muidugi. "Kui on selline mõnekraadine külm, siis nad ka lustivad, lasevad jää peal liugu näiteks. Ja päris naudivad, võtavad hoogu ja lähevad. Päris naljakas on, kui selline mitme tonnine hiiglane liugu laseb," rääkis Kaal.