Vakra lükkas aga tagasi oletused, justkui oleks sotside ja Keskerakonna vahel juba sõlmitud kokkulepe, et asuda üheskoos pärast valimisi linna juhtima.

"Sotsidel ei ole täna kellegagi ühtegi kokkulepet Tallinna koalitsiooni osas, ei salajast ega avalikku. Nädal enne valimisi on selle üle spekuleerimine sisutu soovmõtlemine. Mina spordimehena ei riputa kunagi medaleid kaela enne finišit. Küll aga välistavad sotsid koostöö EKRE-ga. Sotsiaaldemokraadid ei ole valmis trügima võimule inimõiguste ja inimväärikuse hinnaga.

Kõigi teistega sõltub koostöövõimalus valimistulemusest ja läbirääkimistest. Urmas Reinsalu tänane mure on valimiskünnise ületamine - kui ta valituks ei osutu, ei ole meil ka millestki rääkida. Kristen Michali juhitav Reformierakond võib ju tahta EKRE-ga koos Tallinna juhtida, aga selles projektis sotsid kindlasti ei osale.

Fantaseerimise asemel tuleb täna teha tööd selle nimel, et valijatelt saadav mandaat oleks tugev. Siis saab ka koalitsioone luua. Mida tugevama tulemuse iga erakond teeb, seda kindlamalt saab ta kaasa rääkida Tallinna linna juhtimises.

Sotside toetus on tõusuteel ja me oleme Tallinna muutmiseks valmis. Mida rohkem pealinlasi sotsiaaldemokraate toetab, seda kindlamalt saab nädala pärast Tallinn inimestest hoolivad, teotahtelised ja ausad juhid."