“Võite ette kujutada, mul see enesetunne väga kiita ei ole. See vaene tüdruk on seal ju väga kriitilises seisus,” ohkas ta Delfiga rääkides.

Mõtus tunnistab, et on koos naabermaja ühistuga lasknud tänavu talvel katust juba vähemalt neljal, kui mitte viiel korral puhastada. Viimati puhastati katuserenn jääkamakatest umbes kümmekond päeva tagasi.

“Kui päris ausalt öelda, siis meil lindid ja kepid olid väljas, nüüd räägitakse, et see ei loe midagi. Vanad inimesed seisid kaugemal, noored seisid kõige ohtlikuma koha peal, just seal lintide vahel,” rääkis Mõtus.

“Mind siin süüdistatakse, et puhastama peab. Aga no kuramus, keegi ei oska öelda ka, kui tihti peab seda puhastama,” kurtis mees ning lisas, et varasematel talvedel pole sellist probleemi olnud. “See talv on väga omapärane olnud.”

Mõtus ei usu ka, et puhastusfirma oma tööd lohakalt oleks teinud. “Nad ei olegi katusel, vaid tuletõrjeredeli pealt puhastavad veerenni. ma lasin eile öösel jälle kõik tühjaks teha ega seal ülevalpool midagi polegi, ikka seal serva peal,” sõnas ta.