Need, kel oma auto lumevangis ning tahtsid tööle sõitmiseks takso tellida, pidid ootama mitmetunnises taksojärjekorras.

Tallinna Autobussikoondise teatel bussid küll sõidavad, aga raskustega ja hilinevad. Liiklus on tervikuna aeglane ja pidevalt juurdetuleva lume tõttu on mõnes kohas kahe raja asemele jäänud vaid üks. 1A bussijuhtidelt tuli äsja info, et bussidel kulub Viru keskuse-Viimsi haigla ringi läbimiseks tavalise ühe tunni asemel kolm tundi.

Lisaks veoautole, mis end Kärberi tänaval teele risti keeras ja liikluse kinni pani, jäi Kärberi tänava lõpus ka lõõtsbuss lumme kinni ja takistab seal teistel sõitmist. Sinna palus TAK appi päästeameti, et liiklus võimalikult kiiresti lahti pääseks. 16. liini bussid jäid hommikul Tallinn-Väikses Luite tänaval kõhu peale kinni ja bussid käivad praegu vaid kuni Viadukti peatuseni.

Osa tänavaid on bussidele raskesti sõidetavad. On kohti, kus lumi on rataste all ebaühtlaseks kinni sõidetud ja mügarlik tee lõhub busse. Eriti hull on Narva maantee lõik Russalkast kuni Viruni. Samas on Nõmme mägi väga heas seisukorras ja puhas.

Mureks on lund täis peatusetaskud. Paljud bussid jäävad taskutesse kinni ja saavad sealt suurte raskustega välja või jäävadki sinna. Ka ei saa bussid osades peatustes üldse taskutesse sisse sõita ja lasevad sõitjad sõiduteel peatudes välja.

Eriti raske on paksus lumes liigelda uutel madalapõhjalistel, väiksema läbimõõduga rehvidega bussidel, mis on mõeldud sõitmiseks maanteedel, mitte lumehangedes, ja jäävad kõhuli lumme kinni.

TAKi pressiesindaja Sirje Roht teatas Delfile, et Kärberi tänaval seisavad ummikus kõik 51., 53., 58. ja 68. liini bussid.

Ussimäe teel jäid 60. ja 63. liini bussid kinni. 16. liini bussid jäid Tallinn-Väikses Luite tänaval kõhu peale kinni. 29. ja 63. liini bussid seisavad Priisle teel. Pirita teel jäävad bussid lumesodisse kinni.

Trammid on kõikidel liinidel väljas, kuid rööbastele sadanud lumi aeglustab mitmel pool nende liikumist.