Matkaseltskonda kuuluvad Hannes Hanso, Kristjan Prii, vennad Mart ja Priit Kuusk, Liivo Niglas ning Tanel Rütman, kirjutab Meie Maa.

“Seekord on plaanis sõita läbi Iraani, siis laevaga üle Pärsia lahe Araabia Ühendemiraatidesse. Sealt edasi Omaani, kus liigume mööda Araabia poolsaare lõunakülge.

Omaanist loodame jõuda Jeemenisse. Seal on praegu väga tõsised julgeolekuprobleemid, loodame, et saame siiski viisad ja meil lubatakse ratastel ringi sõita. Kuulu järgi on pool riigist praegu eriolukorra tõttu suletud ning liikuda saab vaid relvastatud eskordi saatel.

Jeemenist tahame üle Aadeni mere ja Punase mere ristumiskoha jõuda Aarika mandri väikeriiki Djiboutisse. Sealt edasi liigume Etioopia mägismaale ja ühtlasi Aafrika kõrgeimale platoole. Reis peaks lõppema Etioopia pealinnas Addis Abebas veebruari lõpu või märtsi alguse paiku,” võttis grupijuht Hannes Hanso pika retke lühidalt kokku.

Uhhuduuri esimesel etapil 2002. aastal sõitsid viis meest Mongoolias, Hiinas, Tiibetis ja Nepalis. Teisel etapil 2007. aastal oli juba kuue mehe retk marsruudil Nepal, India, Bangladesh, India, Pakistan, Afganistan, Iraan.