Tormiga kaasnenud tromb viis mitmelt majalt katuse ning keeras Keilas kummuli vähemalt kaks autot, kirjutas Eesti Päevaleht. Keilas lõhkus tromb ka kiriku aknad.

Tallinna külje all Laagris viis tuul osa ühe abihoone katusest. Mitmel pool takistasid teele langenud puudu tõsiselt liiklust, paljud juhid jätsid autod lausvihmas seisma, sest ei näinud edasi sõita.

Päästeameti pressiesindaja Priit Laos ütles neljapäeva õhtul Eesti Päevalehele, et häirekeskuse telefonid on langenud puude teadetest umbes.

Eesti Telefoni meediasuhete juht Ain Parmas teatas, et neljapäeva õhtul oli rivist väljas kümme põhiliselt Lääne-Eesti keskjaama, mistõttu jäi tummaks tuhatkond telefoni. Arvukalt oli ka elektrikatkestusi.

Tuul rebis maha Tallinnas toimuva õllesummeri peatelgi katuse ja paiskas segi kinotelgi, mistõttu filminäitamine jäi pooleli, kirjutas Postimees.

Sünoptik Sirje Vilms ütles Eesti Päevalehele, et Tallinnast ja Harjumaalt üle käinud äikesepilve all olid trombide tekkeks väga sobilikud tingimused, sest temperatuuride vahe oli nii suur.