"Liikluskorralduses uusi ümbersuunamisi plaanis ei ole, väiksed korrektuurid tulevad, aga ei midagi suurt," rääkis Delfile transpordiameti liikluskorralduse osakonna peaspetsialist Randar Jõesaar.

Jõesaarel on liiklejatele kaks soovitust - jälgida tähelepanelikult liikluskorraldajate suuniseid ning sõita rohkem ühistranspordiga. "Ummikuid tekitavad autod - kui väheneb autoga sõitjate hulk, vähenevad ka ummikud. Kindlasti on mõistlikum sõita ühistranspordiga".

Samuti paneb ta inimestele südamele, et need liikluskorraldajaid tähele paneks ja oleks mõtetega rohkem liikluses. "Liigelda tuleks liikluskorraldaja juhiste järgi, kuid kahjuks reguleerijat alati ei märgata."

Eelmisel laupäeval suleti Tallinnas Gonsiori tänava Kivisilla ja Kreutzwaldi tänava vahele jääv lõik, tavaliiklus suunati ümber ümber ning muutus ka mitme bussiliini tavapärane marsruut. Juba enne suleti Flitri tee ning Ülemiste ristmiku viaduktitööd mõjutavad pealinna liiklust samuti märgatavalt.

Nii nende kui ka mitmete teiste Tallinna teetööde tõttu on tekkinud olukord, kus kesklinnas segavad ummikud liiklemist suurema osa päevast.

Siin aga autoga sõitjatele Tallinna transpordiameti soovitatud ümbersõidumarsruudid rohelise ja oranži joonega ning suletud tänavad näidatuna punase joonega.

Allikas: Raepress