"Ülemiste liiklussõlm on hetkel ehitusobjekt. Jah see on ebamugav, kuid kindlasti parem kui sealt kaudu üldse sõita ei saaks," kommenteeris Tallinna transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa Delfile viimaste õhtute liiklusolukorda Ülemiste ristmikul.

Rüütelmaa sõnul edastati infot töödega kaasnevatest ummikutest ajakirjanduses piisavalt. "Liiklejate seas, kes järgisid liikluskorraldusvahendite ja reguleerijate nõudeid, segadust ei esinenud. Teetööde piirkonnas tuleb lihtsalt järgida liikluskorraldusvahendite nõudeid ja reguleerijate märguandeid."

Rüütelmaa lisas veel, et arvestades teekatte paigaldamise tehnoloogiat (eelnev puhastamine, nakke materjaliga katmine, laotamine, rullimine, kivistumine jms) pole Ülemiste ristmikul muud liikluslahendust ning võimalust töödega valmis saada.

"Arvestades laotureid, teerulle, asfalti kohale toimetavate raskeveokite liikumist, ristmiku ala ja ohutussaari, siis teist liikluslahendust ei ole," ütles Rüütelmaa.

Transpordiamet palub võimalusel teetööde ajal Ülemiste liiklussõlme piirkonda vältida.

8.-10. juuli öösel toimuvad Tartu maantee ja Järvevana tee ristmiku asfalteerimistööd, millega seoses on kõigil päevadel alates kella 19-st ristmikul liiklus oluliselt häiritud.