"Keegi härra Ossinovski on erakonnale annetanud 15 000 eurot, mis läheb Jevgeni Ossinovski kampaaniaks. Kui suured need kampaanianumbrid lõpuks olema saavad, ei oska veel öelda," ütles Delfile sotside peasekretär Kalvi Kõva.

Kas see 15 000 eurot tuleb Jevgeni Ossinovskilt või tema isalt Oleg Ossinovskilt? "See on Olegilt. Olegilt on annetatud meie erakonnale 15 000 eurot," vastas Kõva.

"See on meile praegu annetatud ja seal ei ole sihtotstarvet juures. Kui Jevgeni tuleb üks päev ütleb, et mu isa annetas raha ja see on minu kampaaniaks, siis see sinna ka läheb, aga praegu ta seda öelnud ei ole. Aga me ei tea ka neid kulutusi, mis tema kampaania kokku maksma läheb. Neid arveid ei ole veel saabunud," ütles peasekretär.

Kõva lisas, et kuna Ossinovski on Ida-Virumaa kolme esinumbri seas, tuleb juurde ka erakonnapoolne kampaania, mida tehakse kõikidele esinumbritele. "Umbes suurusjärgus kümmekond ajalehereklaami, need on kõik need mis tulevad erakonna poolt, nii nagu kõigile kandidaatidele, kes on esikolmikus," märkis Kõva.