Esimesed teated murdunud puudest tulid alates reede pärastlõunast. Põhiliseks probleemiks oli liikluse takistamine. Mõni minut enne kahte kukkus suur kastan Falgi tee ja Toompuiestee ristile, teatas Põhja-Eesti päästekeskus.

Veerand kolm sai häirekeskus teate Vilde teel ja Tuvi tänaval maha kukkunud puude alla kinni jäänud autodest. Nõmme linnaosas said Nurme, Moora, Kanarbiku ja Seene tänaval traatidele kukkunud puudest ja puuokstest kannatada elektriliinid. Estonia puiesteel ja Kotka poe juures hakkasid laperdama ning ähvardasid maapinnale pudeneda reklaamtahvlid. Tuule jõud vaibus õhtul peale seitset. Laupäeva hommikul võttis häirekeskus vastu veel mõned kõned murdunud puudest, kuid tegemist oli juba eelmisel õhtul oma ilmaliku otsa leidnud puudega.

Päästeteenistus soovitab tugeva tuule puhul võimalusel mitte parkida autosid murdumisohtlike puude lähedusse ning kontrollida, kas aknad uksed on kindlalt suletud. Viimane punkt on oluline eelkõige tänaval kõndijate ohutust silmas pidades, vältimaks olukorda, kus inimestele sajavad ootamatult kaela haagist lahti jäänud ning tuule poolt puruks pekstud akna killud.