Viimaseid üksikud elektrikatkestused likvideeritakse veel Valga-, Tartu-, Järva- ja Hiiumaal. Kõik elektrikatkestused kõrvaldatakse tänase päeva jooksul ka Harjumaal.

Rohkem rikkeid on jätkuvalt Pärnu-, Saare-, Rapla- ja Viljandimaal, kus võib kuni homseni elektrita jääda üksikuid majapidamisi. Kella 13 seisuga on Elektrilevi võrgus 157 riket, mille tõttu on elektrita kokku 1771 majapidamist ja ettevõtet

“Mõistame, et voolu kadumine põhjustab palju ebamugavust ja teeme parima, et elekter võimalikult kiiresti tagasi tuua,“ selgitas Elektrilevi käiduosakonna juhataja Taivo Tõnne. Rikkeid kõrvaldab täna kokku 80 rikkemeeskonda.

Ühtlasi palub Elektrilevi helistada rikketelefonil 1343 kõigil neil elektrita majapidamiste omanikel, kellele ei ole SMS-ga teada antud elektrikatkestuse likvideerimisest. „Võib tekkida üksikuid olukordi, kus suurema liinirikke kõrvaldamisel peaksid kõik majapidamised elektri tagasi saama, kuid samal liinil on veel teinegi rike, millest võrguettevõte veel teadlik ei ole.“

Maas vedelevat või katkenud elektriliini märgates tuleb kohe helistada Elektrilevi rikketelefonil 1343. Katkenud elektriliinidele ei tohi läheneda ega neid puudutada, kuna juhtmed võivad olla pinge all ning anda eluohtliku elektrilöögi isegi 10 meetri raadiuses.